Grojogan Angel: Béda antara owahan

58 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+gambar
(Kaca énggal: {{Infobox Waterfall | name = Grojogan Angel | image = Salto Angel from Raton.JPG|thumb|300px | caption = Salto Angel dideleng saka Raton | location = Auyantepui, [[Taman Nasional ...)
 
(+gambar)
}}
'''Grojogan Angel''' utawa '''Salto Angel''' [[grojogan]] tiba-bebas [[Dhaptar grojogan paling dhuwuring donya |paling dhuwur ing donya]] lan ndhuweni dhuwur 979 [[meter]] (3.212 sikil) kanthi tiba ora ana hambatan kurang luwih 807 meter (2.647 kaki). grojokan kang dumunung ing [[Rio Caroni]], [[Taman Nasional Canaima]], [[Venezuela]].
[[Gambar:Angel falls panoramic 20080314.jpg|thumb|500px|]]
 
== Referensi ==
{{reflist}}
4.454

besutan