Narto Sabdo: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(typo sithik+Kategori)
[[Gambar:Ki Narto Sabdho.jpg|thumb|250px|Ki Narto Sabdho]]
'''Ki Narto Sabdo''' yaiku salah sawijiné maestro [[ǍKesenianKesenian tradisional Jawa]] kang ana ing [[Indonésia]].<ref name="internet1">{{id}}[http://warta.pepadi.com/?p=153 warta.pepadi.com](28 April 2011)</ref> Asma kondhang Ki Narto Sabdo wus cinathet minangka “empu” kesenian tradisional [[Jawa]].<ref name="internet1"/> Panjenengané kondhang minangka [[seniman]] karawitan lan [[dhalang]] [[wayang]] [[kulit]] kang mumpuni.<ref name="internet1"/>
 
==Sejatiné Ki Narto Sabdo==
866

besutan