Lee Kuan Yew: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Mbenerake Artikel Rintisan
(Mbenerake Artikel Rintisan)
(Mbenerake Artikel Rintisan)
 
== Pendidikan ==
Lee Kuan Yew sekolah ing SD [[Telok Kurau]], [[Raffles Institution]], lan [[Raffles Colloge]].<ref name="buku1"/> Kuliahipun nate kandheg amargi wonten [[Perang Donya II]] lan panjajahan [[Jepang]] ing [[Singapura]] ing taun [[1942]]-[[1945]].<ref name="buku1"/> Nalika wekdal semanten, panjenenganipun sadena [[stikfas]], satunggalipun [[lem]] ingkang kadamel saking [[tepung tapiokaglepung|glepungan]].<ref name="buku1"/> Lee remén maos lan wasis ing bab [[basa]].<ref name="buku1"/> Lee ugi tumbas [[buku|buku-buku]] mirah lan rémen ngentosi duginipun [[kapal]] ingkang mbekta [[kalawarti]] [[basa Inggris|abasa Inggris]].<ref name="buku1"/> Sasampunipun perang pungkasan, Lee mendhet jurusan [[hukum]] ing [[Fitzwilliam College]], [[Inggris]].<ref name="buku1"/> Panjenenganipun kondur dhateng Singapura ing taun [[1949]] lan nyambut damel dados [[pengacara]] ing biro Laycock lan Ong.<ref name="buku1"/> Ing taun [[1954]], kaliyan klompok rekan kelas manengah ingkang nate sekolah ing Inggris damel Parte Aksi Rakyat (PAP) kagem damel negari Singapura ingkang mardika saengga kolonialisme [[Inggris]] saged ical.<ref name="buku1">{{id}}[Supriyanto. 2008. Teknologi Informasi & Komunikasi. Jakarta:Yudhistira; kaca 42]</ref>
 
== Cathetan Suku ==
8.966

besutan