Minggu: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: eml:Dumènica
c (r2.6.4) (bot Menambah: mn:Ням гараг)
c (r2.7.1) (bot Menambah: eml:Dumènica)
[[ee:Kɔsiɖagbe]]
[[el:Κυριακή]]
[[eml:Dumènica]]
[[en:Sunday]]
[[eo:Dimanĉo]]
9.872

besutan