Peken Suci: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: lt:Didžioji savaitė
c (Pekan Suci dipunalihaken dhumateng Peken Suci: krama)
c (r2.7.1) (bot Menambah: lt:Didžioji savaitė)
[[la:Hebdomada Sancta]]
[[li:Gooj week]]
[[lt:Didžioji savaitė]]
[[nds-nl:Hillege Week]]
[[nl:Goede Week]]
11.909

besutan