Ronald Fisher: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
+kat
(anyar)
 
c (+kat)
 
[[Kategori:Statistika]]
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
 
[[bg:Роналд Фишер]]
8.252

besutan