Glagah, Banyuwangi: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
typo
(+)
(typo)
 
 
'''Kecamatan Glagah''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[Kabupaten Banyuwangi]],[[Provinsi]] [[Jawa Wétan]] [[Indonésia]].
 
== Desa-Desa ==
11.904

besutan