Manila: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: map-bms:Manila
(typo berkas dadi gambar)
c (r2.7.1) (bot Menambah: map-bms:Manila)
[[lt:Manila]]
[[lv:Manila]]
[[map-bms:Manila]]
[[mg:Manille]]
[[mk:Манила]]
1.772

besutan