Drona: Béda antara owahan

183 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Durna kagungan pusaka sekti awwujud keris Cundamanik lan Panah Sangkali (ing wekdal salajengipun panah menika dipunparingaken dhateng [[Arjuna]]). Durna palakrami kaliyan Dewi Krepi, putrinipun Prabu Purungaji, raja negari Tempuru, lan pikantuk putra ingkang asmanipun Bambang Aswatama. Durna kasil damel padepokan Sokalima sasampunipun kasil ngrebat meh sepalih wewengkon negari Pancala saking kakuaosanipun Prabu Drupada.
 
Nalika perang [[Bharatayuda]], Resi Durna pinitados minangka Senapati Agung Kurawa, sasampunipun Resi Bisma tiwas ing paprangan. Resi Durna tiwas ing medan paprangan amargi tusukan pedhang Drestajumena, putranipun Prabu [[Drupada]]. .<ref name="internet1">{{en}}[http://ki-demang.com/gambar_wayang/index.php?option=com_content&view=article&id=834&Itemid=834 ''Durna - Solo''] dipunundhuh tanggal 3 April 2012)</ref>
 
==Watak kaprebadinipun==
8.966

besutan