Drona: Béda antara owahan

40 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
 
==Pagesanganipun==
Nalika isihtaksih enomenem jenengéDrona kagungan asma timur (''nama kecil'') Kumbayana. IngWonten ing salah sijinésatunggalipun vèrsiversi, KumayanaKumbayana ikumenika anaképutranipun Resi Baratmadya sekasaking Argajembangan karokaliyan Dèwi Kumbini. Kumbayana nduwé bojo Dèwi Krepi.
Ing versi ingkang sanes, Kumbayana menika kagungan garwa [[Dèwi Wilutama]] ingkang dados [[jaran]] amargi kenging sepatanipun dewa.
 
Ing [[Bharatayudha]], Drona dipatènidipunperjaya pati déning [[Drestadyumna]].
Ing kitab liyané, Kumbayana iku bojoné [[Dèwi Wilutama]] kang dadi jaran amarga kena sepata déwa. Dhèwèké banjur nggolèki sedulur saperguruan (ana uga kang nyritaaké yèn iki sepupuné), Sucitra.
 
Ing [[Bharatayudha]], Drona dipatèni déning [[Drestadyumna]].
 
==Agastya==
8.966

besutan