Diego Godin: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
| ntupdate = 24 July 2011
}}
'''Diego Godin''' (lair, [[16 Februari]] [[1986]], ing [[Rosario, Santa Fe|Rosario]]) iku pemain bal kang asale saka [[Uruguay]]. Diego Godin utawa kang nduweni jeneng jangkep '''Diego Roberto Godin Leal''' saiki melu tim [[bal-balan]], [[Atletico Madrid]] ing [[Liga Spanyol|La Liga]], minangka bek tengah.
 
{{rintisan}}
5.491

besutan