Kitab Purwaning Dumadi: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: zu:Ugenesis
c (r2.6.4) (bot Mengubah: tl:Aklat ng Genesis)
c (r2.7.2) (bot Menambah: zu:Ugenesis)
[[zh:創世記]]
[[zh-min-nan:Chhòng-sè-kì]]
[[zu:Ugenesis]]
5.694

besutan