1254: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: lmo:1254
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:1254. gads)
c (r2.6.4) (bot Menambah: lmo:1254)
[[la:1254]]
[[lb:1254]]
[[lmo:1254]]
[[lt:1254 m.]]
[[lv:1254. gads]]
62.346

besutan