Kutha Majakerta: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
</table>
 
'''Kutha Majakerta''' iku salah siji [[kutha]] ing [[Jawa Wétan]], jembar wilayah kutha iki ± 16,46 km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
11.904

besutan