Kelir: Béda antara owahan

114 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
cTidak ada ringkasan suntingan
(''Kanggo dhaptar pepak wayang jroning simpingan, pirsani [[Wayang kulit#Simpingan|Simpingan]]'')
==='''Sisih Kiwa===
Dijejer ing [[simpingan]] sisih kiwa ing antara liya: ꧎ꦅꦶꦺꦌꦺꦌꦽꦀꦶꦼꦇꦶꦏꦞꦶꦼꦓꦁꦛꦶꦇꦶꦾꦄꦶꦈꦀꦶꦼꦀꦁꦚꦃꦉꦶꦍ꧐
*Buta raton (contone, [[Rahwana|Dasamuka]], [[Nilundraka]])
*Raseksa mudha ([[Prahasta]], [[Suratimantra]])
22

besutan