Fira Basuki: Béda antara owahan

265 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Fira Basuki''' yaiku penulis novel sek wes terkenal. Salah sijine novel sek ndhadheake terkenal yaiku novel '''pintu'''. Fira Basuki sek nggolek ngelmu ana neng negara liya dhade...)
 
'''Fira Basuki''' yaiku penulis novel sek wes terkenal. Salah sijine novel sek ndhadheake terkenal yaiku novel '''pintu'''. Fira Basuki sek nggolek ngelmu ana neng negara liya dhadeake tulisane pada enak diwaca. Yen maca salah siji novele bakal koyo ngubengi pirang-pirang Negara. Cerita sek ditulis kui akeh nyinggung babagan budaya, kayata budaya Jawa, Cina utawa Feng Shui, budaya Thaliand, lan budaya Barat. Budaya kui nyinggung bahasa sek dienggo, adat, lan kesenian. Saiki Fira Basuki lagi garap novel sek bakale terbit, novel kui nyeritakke keadaane naliko di tulis neng '''twitter'''. Dadine, novel kui rupa kumpulan statuse ing twitter. Biasane status kui rupa tulisan kayata surupe serngenge, wiwite dino, lan kegiatane sedino.
31

besutan