Sugeng rawuh, JV01034NURUL!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.29 (UTC)

Halo Nurul, Sugeng rawuh :)

 Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 7 Mei 2012 07.20 (UTC)

SemangatBesut

Halo JV01034NURUL...

Semangat nyunting..    Ihda    rembugan 8 Mei 2012 12.51 (UTC)


sugeng ndalu Faradisa, Ngeh suwun, lagi nyoba nyunting, padahal mboten sek saget ngagem basa jawa. nyuwun pitedahe ngeh. suwun

id:Pengguna:JVO1O34NURUL


Mboten punapa2 dek. Sekedhik-sekedhik. Kula nggih sinambi latian. hehehe... Nuwun sewu, menawi tapak asma menika nganggenipun pratandha ~ kaping sekawan. Nuwun.  Ihda    rembugan 8 Mei 2012 13.13 (UTC)

ngeh mbak, kesupen, padahal wingi pun disanjangi. ngetik radi kangelan mbak, sebab dereng kulino.

JVO1O34NURUL (pirembagan) 8 Mei 2012 13.45 (UTC)JVO1O34NURULJVO1O34NURUL (pirembagan) 8 Mei 2012 13.45 (UTC)

iya to mbak, durung isa. sek tak balenane maneh. JVO1O34NURUL (pirembagan) 8 Mei 2012 13.54 (UTC)

Fira BasukiBesut

Nuwun.
Halo Nurul, artikel Fira Basuki, kula rapekake sekedhik. Panjenengan saged mirsani bedhanipun ing ngriki. Artikel ingkang sampun didamel sasaged-saged ngangge rujukan supados saged dipunpertanggungjawabaken :)
Semangat nggih! 
 Elok   rembugan 9 Mei 2012 13.37 (UTC)

ngeh mbak suwun, dereng saged ngagem rujukan mbak, wingi mpun diwarai, tapi aplikasine dereng saged. nyuwun pitedahe ngeh mbak, nawi tulisane tata tembunge katah sek salah, maklum nembe sinau. JVO1O34NURUL (pirembagan) 9 Mei 2012 13.52 (UTC)

Oke. Semangat pokoke. Mangke dipunbiyantu kanca2 panitia :)
 Elok   rembugan 9 Mei 2012 13.56 (UTC)

ngeh mbak, suwun ngeh semangate. sebab remen kok mbak, nguringuri basa jawa, punapa maleh kebudayaan jawa, arupa dolanan bocah, lan cagar-cagar budaya sek durung dipublikasike,,bener to mbak, basa jawaku radu ngenah,,he,,. JVO1O34NURUL (pirembagan) 9 Mei 2012 14.00 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi OfflineBesut

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. Ihda    rembugan 26 Mei 2012 12.08 (UTC)


suwun mbak, tak pahamine maleh, tapi menawi taksih salah mgeh sepuntene, sebab turene wonten pelatihan meleh, tapi dugi akhir wulan mboten wonten, napa meleh wingi mboten angsal materi kang prinout,

103.3.220.42 30 Mei 2012 13.12 (UTC)

PatroliBesut

Haloo JV01034NURUL... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 7 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Citra Kusuma - - - - - - Sumangga dipun lajengaken
Fira Basuki 1 - v v v v Sumangga dipun lajengaken
Ratu Kalinyamat - v v v v v Sumangga dipun lajengaken
Grojogan Monthèl 1 - v v v v Sumangga dipun lajengaken
Kèong - - - - - - Sumangga dipun lajengaken
Novèl 2 v v v v v Artikel Rintisan
Syekh Siti Jénar - - - - - v Sumangga dipun lajengaken
Anak Bajang Menggiring Angin 1 v v v v v Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda    rembugan 2 Juli 2012 12.16 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwitiBesut

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....   Nuwun. Ihda    rembugan 16 September 2012 15.31 (UTC)

suwun mbak, nyuwun pitedhahe ngeh, mugi kopetisi saget kula laksanake, 103.3.223.72 17 September 2012 02.01 (UTC)nurul103.3.223.72 17 September 2012 02.01 (UTC)

Ayo NyuntingBesut

Papat Limpad 2012 wiwit tanggal 17 September 2012 sampun kawiwitan, panjenengan ngantos tanggal 21 September 2012 dereng nate "nyunting", dados sampun 5 dinten boten presensi. Miturut tatacara ing kompetisi menawi 7 dinten boten nate nyuntoing panjenengan didiskwalifikasi saking Papat Limpad 2012.

Mangga miwiti NYUNTING....   Nuwun. Ihda    rembugan 22 September 2012 06.06 (UTC)

Artikel Pilihan Babak IBesut

Halo JV01034NURUL,

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda    rembugan 26 November 2012 13.21 (UTC)     enggeh mbak, napa mboten didiskualifikasi ngeh, kasebab sampun kaleh wulan mboten nyunting. Menawi badhe ngertos menika artikel ingkang didhereake wonten Babak I ingkang pundhi ngeh, suwun JV01034NURUL (pirembagan) 28 November 2012 05.36 (UTC)

Pengumuman GugurBesut

Nuwun sewu Nurul, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

Nuwun.  Ihda    rembugan 19 Februari 2013 11.04 (UTC)

ngeh Mbak, matur nuwun sak wangsule sampun saget dherek belajar nulis lan ngedit,,,mugi Kompetisi Papat Limpad Sukses untuk tahun 2013 ini. amin...

203.78.119.118 20 Februari 2013 00.30 (UTC)nurul203.78.119.118 20 Februari 2013 00.30 (UTC)