Tuduhaké menu pokok

17 Sèptèmber

tanggal
(Kaelih saka 17 September)

17 September punika dinten ingkang kaping 260 utawi 261 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

16 September – 17 September – 18 September