Tuduhaké menu pokok

16 Sèptèmber

tanggal
(Kaelih saka 16 September)

16 September punika dinten ingkang kaping 259 utawi 260 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

15 September – 16 September – 17 September