Parembugan Naraguna:JV01034NURUL: Béda antara owahan

310 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Semangat nggih!{{horee}}</br>
<span style="font-size:1em; font-family:Berlin Sans FB,serif; font-style:normal;">&nbsp;[[User:PL08 Elok|'''Elok''']]<sup>&nbsp;[[File:Flordeju.svg|20px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok]][[Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok| rembugan]]</sup></span> 9 Mei 2012 13.37 (UTC)
 
ngeh mbak suwun, dereng saged ngagem rujukan mbak, wingi mpun diwarai, tapi aplikasine dereng saged. nyuwun pitedahe ngeh mbak, nawi tulisane tata tembunge katah sek salah, maklum nembe sinau.
[[Panganggo:JVO1O34NURUL|JVO1O34NURUL]] ([[Dhiskusi Panganggo:JVO1O34NURUL#top|pirembagan]]) 9 Mei 2012 13.52 (UTC)
31

besutan