Wesi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: wa:Fier)
{{Elementbox_footer | color1=#ffc0c0 | color2=black }}
 
[[Wesi]] kuwi [[logam]] kang asalé saka wiji wesi (tambang) kang akèh dipigunakaké kanggo kauripan manungsa sadina-dina wiwit saka kang manffatmanfaat nganti kang bisa ngrusak.
 
Jroning [[tabel périodik]], wesi duwé simbol '''Fe''' lan [[daftar unsur miturut nomer atom|nomer atom]] 26.
31

besutan