Ènzim: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.1) (bot Mengubah: de:Enzym)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
Saiki, enzim iku senyawa sing umum dipigunaaké ing prosès [[prodhuksi]]. Enzim kang dipigunaaké umumé asalé saka enzim sing diisolasi saka [[bakteri]]. Panggunaan enzim ing prosès prodhuksi bisa ningkataké èfisiènsi sing bakal ningkataké cacahing prodhuksi.
 
== Delengen uga ==
 
{{kimia panganan}}
4.283

besutan