Wikipedia-logo-v2.svg

BOTrie

Operator: Riemogerz
Program language: Pywikipediabot
Source code: interwiki.py, replace.py, welcome.py
Function: Interwiki, welcome, cosmetic change

Botrie pirembagan 23 Mei 2012 13.47 (UTC)

Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Riemogerz rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.