Sugeng rawuh, Riemogerz!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.20 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 30 Desember 2011 06.32 (UTC)

Re:BOTrieBesut

Wis taklaksanakaké mas. Salam. Meursault2004ngobrol 24 Mei 2012 03.51 (UTC)

Inggih. Sami-sami. Meursault2004ngobrol 24 Mei 2012 06.20 (UTC)
Wis tak-wènèhi status bot ing Wikipedia Banyumasan! Meursault2004ngobrol 25 Mei 2012 03.52 (UTC)
Wah maaf, aku kurang ngerti bab perkara bot-botan. Meskipun aku uga nduwé bot: Revobot. Tapi arang-arang mlaku lan ora tau kanggo interwiki. Mungkin sampéyan bisa takon Anggoro utawa Tjmoel. Moel luwih ngerti tapi sibuk. Suksês ya! Salam. Meursault2004ngobrol 25 Mei 2012 16.35 (UTC)