Kabupatèn Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (Robot: Perubahan kosmetika)
'''Kabupatèn Kotawaringin Wétan''' iku sawijining [[kabupatèn]] ing [[Provinsi]] [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]]. Ibukutha kabupatèn iki dumunung ing [[Sampit, Kotawaringin Wétan|Sampit]], kurang luwih 227 km saka [[Kutha Palangka Raya]] ibukutha Provinsi Kalimantan Tengah. Kabupatèn iki nduwè motto ''Habaring Hurung'' (saka Basa Dayak), sing artiné : Gotong Royong.
 
== Geografis ==
Kabupatèn Murung Raya dumunung ana ing sisih Tengah - [[Kidul]] Provinsi Kalimantan Tengah. Kabupatèn iki nduwèni jembar wewengkon 16.496 km<sup>2</sup>, ing sajroning koordinat 112°7'24" - 113°4'22" [[Bujur wétan]] lan 1°11'50"- 3°18'51" [[Lintang kidul]].
 
=== Wewengkon ===
Wates wewengkon Kabupatèn Kotawaringin Wétan yaiku :
{{Wates LKKW
}}
 
=== Kecamatan ===
Kabupatèn iki nduwè 15 kecamatan, yaiku :
<div style="column-count:2;-moz-column-count:2;-webkit-column-count:2">
</div>
 
== Pedunung ==
Okèhé pedunung miturut proyeksi BPS Provinsi Kalteng kanggo taun 2008 yaiku 324.863 jiwa, pedunung [[lanang]] okèhé 170.389 jiwa lang sing [[wedhok]] okèhé 154.474 jiwa.
 
== Refrensi ==
<small>{{reflist}}</small>
 
== Pranala jaba ==
*[http://www.kotimkab.go.id/ Situs resmi Pemkab Kotim]
 
4.283

besutan