Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.1) (bot Menambah: ar:فونوروغو)
c (Robot: Perubahan kosmetika)
}}
 
[[FileGambar:Reog Ponorogo Indonesia.jpg|thumb|240px|Reog Ponorogo|Reog Ponorogo]]
'''Kabupaten Panaraga''' (utawa ing éjaan [[basa Indonesia]] katulis ''Ponorogo'') iku salah siji kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], [[Indonésia]], kutha [[Panaraga]] iku [[ibukutha]] kabupatèné. Kabupatèn iki ana ing sisih kulon provinsi [[Jawa Wétan]].
Kabupaten Ponorogo dikenal ''Kutha Reyog'' amargi daerah iki yaiku daerah asal saka kesenian Reyog sing wis dikenal teka mancanegara.
# H. Amin, SH (2010 - Sekarang)
 
== Pedunung ==
Jumlah pedunung kabupatèn Panaraga ing Sensus penduduk tahun 2010 yaiku 855.281 jiwa.<ref name="penduduk">[http://www.bps.go.id/aboutus.php?sp=0&kota=35 Tabel Hasil Sensus Penduduk 2010 Provinsi JAWA TIMUR], diakses tanggal 12 Juli 2011.</ref>
Sejarah Pedunung kabupatèn Panaraga saka tahun 1980 yaiku;
{{Jawa Wétan}}
 
[[CategoryKategori:Daftar Daerah Tingkat II]]
[[CategoryKategori:Kabupatèn ing Jawa Wétan]]
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonésia]]
 
4.283

besutan