Istana Nagoya: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (r2.7.1) (bot Mengubah: fr:Château de Nagoya (Aichi))
c (Robot: Perubahan kosmetika)
 
[[Oda Nobunaga]] lair ing komplek bangunan kuna {{nihongo|Istana Nagoya|那古野城|Nagoya-jō}} kang panggone ana ing komplek Istana Nagoya sing saiki, pase ing Ninomaru. Dhaerah Istana Nagoya kang biyen tau dadi nduwene [[klan Oda]] lan [[klan Imagawa]].
== Sajarah ==
Istana Nagoya biyen iku omah kanggo wong kang ngdekake istana.<ref name="asd"/> Ing sajarah kecathet, wong kang ngedekake istana iku [[Shiba Takatsune]] ing [[Kiyosu]] kulon [[Nagoya]] ing abad 14 pungkasan.<ref name="asd"/> Banjur benteng iki dioyok dening [[Oda Nobunaga]].<ref name="asd"/> Kuluwarga Imagawa mbanguin istana iki wiwit taun [[1525]] (Imagawa Ujichika). Benteng iki uga tau dikuwasai dening kulawarga oda, yaiku Oda Nobuhide, kang nguwasani benteng iki ing taun [[1532]] saka [[Imagawa Ujitoyo]].<ref name="asd">{{en}}[http://wiki.samurai-archives.com/index.php?title=Nagoya_castle Nagoya Castle]</ref>
== Cathetan sikil ==
{{reflist}}
 
4.283

besutan