Asinan, Kalibening, Banjarnegara: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Robot: Perubahan kosmetika
c (Robot: Perubahan kosmetika)
'''Asinan''', iku salah sawijining désa / Kalurahan ing [[Kalibening, Banjarnegara|Kecamatan Kalibening]], [[Kabupatèn Banjarnegara]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Delengen uga ==
* [[Kalibening, Banjarnegara]]
* [[Kabupatèn Banjarnegara]]
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.banjarnegara.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Banjarnegara]
{{Kalibening, Banjarnegara}}
4.283

besutan