Sri rejeki: Béda antara owahan

72 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
s
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké id:Sri rejeki)
(s)
Lihat teks.
}}
'''Sri Rejeki''' utawa sing duwe jeneng latin ''Aglaonema'' yaiku salah sijine tandhuran[[tanduran]] hias sing moncer saka suku talas-talasan utawa Araceae. Genus Aglaonema memiliki sekitar 30 spesies.
 
Panggonan Aasliasli tandhuran iki yaiku ing ngisor [[alas tropis]], thukul apik ing dhaerah sing ora akeh kena srengenge[[srengéngé]] lan lembab. tandhuran iki duwe [[oyot]] serabut sarta batang[[pang]] sing ora ana kambiume. godhonge[[Godhong|Godhongé]] nyirip sarta duwe pembuluh angkut kaya ''xilem'' lan ''floem'' sing kasusun acak.
 
saikiSaiki macem-macem Aglaonema hibrida sing wis dikembangake mawi tandhurantanduran sing macem-macem werna, bentuk lan ukuran godhonge saengga wis beda adoh saka spesies asline.
'''Sri Rejeki''' utawa sing duwe jeneng latin ''Aglaonema'' yaiku salah sijine tandhuran hias sing moncer saka suku talas-talasan utawa Araceae. Genus Aglaonema memiliki sekitar 30 spesies.
 
==Cathetan Suku==
Panggonan Aasli tandhuran iki yaiku ing ngisor alas tropis, thukul apik ing dhaerah sing ora akeh kena srengenge lan lembab. tandhuran iki duwe oyot serabut sarta batang sing ora ana kambiume. godhonge nyirip sarta duwe pembuluh angkut kaya xilem lan floem sing kasusun acak.
 
{{rintisan}}
saiki macem-macem Aglaonema hibrida sing wis dikembangake mawi tandhuran sing macem-macem werna, bentuk lan ukuran godhonge saengga wis beda adoh saka spesies asline.
 
==Cathetan Suku==
 
[[Kategori:Tanduran]]
[[ar:اجلونيما]]
[[ca:Aglaonema]]
5.490

besutan