Étiopia: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké av:Хабашистан
c (bot Menambah: gn:Etiopia)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké av:Хабашистан)
[[arz:اثيوبيا]]
[[ast:Etiopía]]
[[av:Хабашистан]]
[[az:Efiopiya]]
[[ba:Эфиопия]]
60.054

besutan