Nagasaki: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:Nagasaki
c (r2.7.2+) (bot Menambah: mzn:ناگازاکی (شهر))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:Nagasaki)
[[rw:Nagasaki]]
[[scn:Nagasaki]]
[[sh:Nagasaki]]
[[simple:Nagasaki]]
[[sk:Nagasaki (Nagasaki)]]
2.159

besutan