K2: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tanpa ringkesan besutan
Tanpa ringkesan besutan
 
[[Gambar:K2 2006b.jpg|250px|thumb|Gunung K2 nalika musim panas 2006]]
Nama sanesipun kangge K2 inggih punika [[Godwin Austen]], Saged dipunwastani Godwin Austen amargi tiyang ingkang saged minggah dhateng gunung menika ingkang kaping pisan ingih menika Godwin Austen. Kejawi punika Gunung menika ugugi dipunwastani [[Qogir]] (basa turunanipun Chogiri), Lamba Pahar, Dapsang, Kechu, Ketu lan sanes-sanesipun.
 
==Pendakian==