Pasumbanging naraguna JV06EXWAN ANDRIYAN VERRYSAPUTRO

Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

27 Novèmber 2012

25 Novèmber 2012

24 Novèmber 2012

12 Novèmber 2012

10 Novèmber 2012

9 Novèmber 2012

8 Novèmber 2012

  • 16.098 Novèmber 2012 16.09 sa +181 A Houston, TexasKaca énggal: '''Houston''' inggih punika salah satunggaling kutha ingkang agengipun urutan nomer sekawan wonten ing Amerika Serikat. Lan minangka kutha ingkang paling ageng wonten ing Texas.

1 Novèmber 2012

27 Oktober 2012

(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)