Tuduhaké menu pokok
Map of Texas, showing major cities and roads

Texas (IPA: /ˈtɛksəs/) iku praja Amérikah Sarékat kang dumunung ing sisih kidul-tengah. Texas misuwur kanthi jejuluk praja Lone Star. Austin iku minangka kutha krajané. Texas iku praja gedhé dhéwé kaloro miturut jembar wewengkon lan cacahing sing ndunungi, kanthi jembar 268,820 square miles (696,200 km2) lan sing ndunungi 23.9 yuta jiwa. Houston iku kutha sing gedhé dhéwé ing Texas. Dallas/Fort Worth area minangka tlatah metropolitan kang paling gedhé.

Pranala njabaBesut

State Government
  • The State of Texas
  • Texas State Databases - Annotated list of searchable databases produced by Texas state agencies and compiled by the Government Documents Roundtable of the American Library Association.
U.S. Government
Other