Skopje: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ur:اسکوپیہ
c (r2.7.2) (bot Menambah: frr:Skopje)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ur:اسکوپیہ)
[[ug:سكوپليې]]
[[uk:Скоп'є]]
[[ur:اسکوپیہ]]
[[vep:Skopje]]
[[vi:Skopje]]
61.315

besutan