Dhadhu: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké oc:Dat
c (bot Menambah: nn:Terning)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké oc:Dat)
[[nn:Terning]]
[[no:Spillterning]]
[[oc:Dat]]
[[pl:Kość do gry]]
[[pt:Dado]]
62.130

besutan