1196: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1196
c (r2.6.4) (bot Menambah: lmo:1196)
c (Bot: Nambahaké se:1196)
[[sa:११९६]]
[[scn:1196]]
[[se:1196]]
[[simple:1196]]
[[sk:1196]]
32.744

besutan