697: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:697
c (r2.6.4) (bot Menambah: kk:697 жыл)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:697)
[[sa:६९७]]
[[scn:697]]
[[se:697]]
[[sh:697]]
[[sk:697]]
2.824

besutan