Biskop Agung: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké war:Arsobispo
c (r2.7.1) (bot Menambah: fa:اسقف اعظم)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké war:Arsobispo)
[[uk:Архієпископ]]
[[vi:Tổng giám mục]]
[[war:Arsobispo]]
[[zh:總主教]]
428

besutan