Panganggé DixonDBot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:

Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!

Pras 10:32, 20 November 2010 (UTC)

Bot statusBesut

I will grant you Bot status, so your changes won't flood the rc. Meursault2004ngobrol 11:01, 6 Desember 2010 (UTC)

Thank you! --DixonD rembugan 11:08, 6 Desember 2010 (UTC)