Kanker: Béda antara owahan

40 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Tumor Mesothelioma2 legend.jpg|thumb|right|Kanker katingal saking CT scan]]
'''Puru ayal''' utawi '''kanker''' utawi [[neoplasma]] ganas inggih menika [[penyakit]] kang dipun tengeri kanthi kasanesan [[siklus sel]] khas kang nyebabaken kamampuan [[sel]] kanggé:
[[hu:Rák (betegség)]]
[[ia:Cancere]]
[[id:Kanker]]
[[ilo:Kanser]]
[[io:Kancero]]
5.490

besutan