Abad ping 2: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: uk:2 століття)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah uk:2 століття dadi uk:II століття)
[[tk:2-nji asyr]]
[[tr:2. yüzyıl]]
[[uk:2II століття]]
[[ur:دوسری صدی]]
[[uz:II asr]]
60.799

besutan