Kadhaton Potala: Béda antara owahan

132 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|28 Februari 2013}}
[[Gambar:Potala.jpg|thumb|250 px|Astana Potala ingkang megah]]
[[Gambar:IMG 1188ex359 Lhasa Potala.jpg|thumb|250 px|Astana Potala]]
 
'''Astana Potala''' menika satunggaling [[astana]] ingkang mapan wonten ing kutha [[Lhasa]], [[Tibet]]. mliginipun wonten ing [[Bukit Merah]]. Astana Potala menika dalemipun [[Dalai Lama]] lan dados papan kegiatan [[agama]] ugi [[politik]]. [[Astana]] menika kabangun nalika [[abad]] kaping 7, lajeng dipunbangun malih ing [[abad]] kaping 17 déning Dalai Lama kaping 5.
2.549

besutan