Wyoming: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké ay:Wyoming suyu
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sco:Wyoming)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké ay:Wyoming suyu)
[[as:ৱায়মিং]]
[[ast:Wyoming]]
[[ay:Wyoming suyu]]
[[az:Vayominq]]
[[bar:Wyoming]]
2.824

besutan