Kylie Minogue: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (bot Menambah: kk:Кайли Энн Миноуг; kosmetik perubahan)
|URL = http://kylie.com
}}
'''Kylie Ann Minogue''', OBE (lair ing [[Melbourne]], [[Victoria, Australia|Victoria]], [[Australia]] tanggal [[28 Mei]] [[1968]]) — utawa kerep dicekak dadi Kylie waé iku sawijing penyanyi lan paraga [[Australia]]. Dhêwêké wiwit misuwur déning sérial [[TV]] ''Neighbours''. Banjur dhèwêké wiwit nyanyi. Lagu kapisané sing misuwur iku "The-Locomotion". Banjur dhêwêké uga tau duet karo [[Jason Donovan]], pasangané ing ''Neighbours''. Laguné yaiku "Especially for You". Dhèwèké uga naté dadi pasangané ''[[Doctor Who]]'' ing taun [[2007]]. Kylie uga didiagnosis tau lara kanker [[payudara]] ing taun [[2005]] nanging wis mari.
 
== Diskografi ==