1934: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.2) (Bot: Ngowah pa:੧੯੩੪ dadi pa:1934
c (r2.7.2+) (bot Menambah: zea:1934)
c (r2.6.2) (Bot: Ngowah pa:੧੯੩੪ dadi pa:1934)
[[or:୧୯୩୪]]
[[os:1934-æм аз]]
[[pa:੧੯੩੪1934]]
[[pam:1934]]
[[pap:1934]]
1.706

besutan