Mekah: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké new:मक्का
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah tl:Mecca dadi tl:Meka)
c (Bot: Nambahaké new:मक्का)
[[mzn:مکه]]
[[ne:मक्का (शहर)]]
[[new:मक्का]]
[[nl:Mekka]]
[[nn:Mekka]]
32.744

besutan