18 Mèi: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.8) (Bot: Ngowah pa:੧੮ ਮਈ dadi pa:18 ਮਈ
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ml:മേയ് 18)
c (r2.6.8) (Bot: Ngowah pa:੧੮ ਮਈ dadi pa:18 ਮਈ)
[[oc:18 de mai]]
[[os:18 майы]]
[[pa:੧੮18 ਮਈ]]
[[pam:Mayu 18]]
[[pl:18 maja]]
1.553

besutan