Kitab Ester: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.8) (Bot: Ngowah yo:Ìwé Ẹsteri dadi yo:Ìwé Ẹ́stérì
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowahi ta:எஸ்தர் (நூல்))
c (r2.6.8) (Bot: Ngowah yo:Ìwé Ẹsteri dadi yo:Ìwé Ẹ́stérì)
[[vep:Esfirin kirj]]
[[yi:מגילת אסתר]]
[[yo:Ìwé ẸsteriẸ́stérì]]
[[zea:Ester (Biebelboek)]]
[[zh:以斯帖記]]
1.553

besutan