1901: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké xal:1901 җил
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké nds-nl:1901)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké xal:1901 җил)
[[wa:1901]]
[[war:1901]]
[[xal:1901 җил]]
[[yi:1901]]
[[yo:1901]]
61.193

besutan